Naše jamstvo

Neverjetno smo ponosni na našo ekipo in verjamemo, da bomo ponujamo izdelke najvišje kakovosti za vaše ljubljenčke. Če imate kakršne koli pomisleke glede izdelka, vam priporočamo, da se obrnete na našo službo za pomoč uporabnikom, da bomo lahko čim prej rešili težavo. Ničesar ne prepuščamo naključju, saj želimo najboljše možno doživetje za vašega štirinožca! Zaupanje gradimo, ko spoštujemo vaše potrebe in to je tisto, kar nas žene vsak dan!

Pawww – egy hely, ahol csakis a legjobb dolgok történnek.

Az otthon ott van, ahol a mancsok vannak. Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor otthon van négylábú barátjával, elszigetelve a világtól. Ezt az érzést megtalálja a Pawww-ban.

A kisállat megérdemli az átgondolt, minőségi termékeket – a gyártástól a szállításon át a szervizig, mindezt megfizethető áron.

Mi egy állatbarátokból álló csapat vagyunk, akik elkötelezettek amellett, hogy Ön és bundás barátja megkapják azt a figyelmet, amit mindketten megérdemelnek.

A Pawww-nál szeretünk beszélni a háziállatainkról és arról, hogy milyen termékek lehetnek jók a szeretteinknek. 

Ha a megfelelő termék még nem létezik, akkor azt a célt tűztük magunk elé, hogy mi magunk hozzuk létre és állítsuk elő ezeket a tételeket. Például, ilyen az egyedi fenyőfa kutyaágyunk is, fenntartható anyagokkal, levehető szövettel és újrahasznosított fenyőfával.

Az az álmunk, hogy közel legyünk az ügyfeleinkhez. Ezért javasoljuk, hogy: Vegye fel velük a kapcsolatot. 

A Pawww csapata szívesen konzultál Önnel, és örömmel fogadja tanácsait. Folyamatosan fejlődni szeretnénk, és még jobbá válni abban, amit csinálunk. Ehhez szükségünk van az Ön visszajelzésére is. Legyen szó e-mailről, Instagramról vagy telefonról. 

A Pawww tehát egy olyan világ megteremtésére tesz kísérletet, ahol az emberek és az állatok a legjobb barátok. Ez az egyetlen olyan világ, amelyben létezni akarunk. Egy olyan világ, amely jól bánik a háziállatával, miközben az nagy, szerető szemeivel nézi Önt!